top of page

ROLL OF GOLD

I - 1980 Një kartë ka Xhermania Një letër nga Gjermania (Adriano Solano - Ariosto Pagliaro) - Michele Baffa II - 1981 Sot u zgjova Sot u zgjova - Alfio Moccia III - 1982 Mallëgjim Melinconia (Carmelo Candreva - Giuseppe Elaviramile) Elena Tocci IV - 1983 Sa herë të kultova Sa herë kam kujtuar (Cosmo Rocco) Trio Algieri, Cassiano, Iuele V - 1984 Ajri i jetes The wind of life (A. Ventre - P. Cacozza - M. Torchia - B Married - N. Leone) - Annalisa De Marco VI - 1985 Jemi një kulturë çë ngë mënd vdes Ne jemi një kulturë që nuk mund të vdesim (Pino Cacozza - Married Baptist) - Pino Cacozza me grupin '85 VII - 1986 Qeva kam qenë (Ernesto Iannuzzi - Santino De Bartolo) - Ernesto Iannuzzi me të voglin Vittorio Iannuzzi VIII - 1987 Me një mik afer Me një mik të ngushtë (Pino Cacozza) - Pino Cacozza dhe Ernesto Jannuzzi IX - 1988 Kjo është një festë më e madhe! Ky është festivali më i madh që ka Arbëria (Pino Cacozza) - Gennaro Mauro dhe grupi folklorik Shkëndia. X - 1989 Përrallza e mallit Përralla e dashurisë (Attilio Mazziotti) - Roberta Pugliese XI - 1990 Mos m'e çaj… ngullinë të këndonj! Mos e shtyp ... dëshirën time për të kënduar (Demetrio Di Martino) - Demetrio Di Martino and the Blues Sisters

XII - 1991 Jap hare I jap gëzim (Ardit Gjebrea - L. Pagliaro) - Ardit Gjebrea XIII - 1994 Një serenatë për tij Një serenatë për ty (Francesco Scaravaglione) - Fratelli Scaravaglione XIV - 1995 Shtire një vjersh Canta un vjershava - Vëllezërit Scaravaglione dhe Evis Kruta XV - 1996 Eksodë Esodo (Francesco Scaravaglione) - Vëllezërit Scaravaglione dhe Caterina Adduci XVI - 1997 Ave Maria (Francesco Scaravaglione) - Vëllezërit Scaravaglione XVII - 1998 Arita trena t'juasë - Vicky Macrì - Aleksander Paloli) - Vuxhet Arbëreshe XVIII - 1999 Shëmbria e Madhe Madonna Grande (Maria Persichitti - La Kamastra) - La Kamastra XIX - 2000 Ti, kush je? Kush je ti? (Sebastiano Poli) - Zaira Tocci XX - 2001 Donja se kjo këngë .. Uroj këtë këngë (Adriana Ponte - Vicky Macrì - Gina Rotondaro - Aleksander Paloli) - Vuxhet Arbëreshe XXI - 2002 Të disha mirë I love you (Cristiano Iacovelli) Antonella Pelilli XXII - 2003 Det i zi Deti i Zi Egert Pano. XXIII - 2004 Dhe bukura vashes, dhe bukura gjitoni Vajza e bukur, lagja e bukur (Pino Cacozza - Lello Pagliaro) - Grupi Artistik Zjarri i Ri. XXIV- 2005 Dua të rronj I would like to live (Agostino Sofis) - Emiliana Oriolo

XXV - 2006 Pa tij Pa ty (Vincenzo Guaglianone - Egert Pano) - Debora Baffa dhe Andrea Di Lucente XXVI - 2007 Kur nget një kriatur Kur prek një fëmijë (Claudio La Regina - M ° Poggiali) - Claudio La Regina XX8VII - 20 një herë Once upon a time (Demetrio Luzzi dhe Pino Cacozza, Nikola Bellucci, Ernesto Iannuzzi, Aleksander Paloli) - Ernesto Iannuzzi, Pino Cacozza dhe Jessica Novello XXVIII - 2009 Ka një dritsore From a window (Agostino - Emcaravaglionei) XXIX - 2010 Një t'mirë i madh Një e mirë e madhe (Emiliana Oriolo - Francesco Oriolo - Emiliana Oriolo - Fratelli Scaravaglione) - Emiliana Oriolo XXX - 2011 Gjella ime çë kur je ti Jeta ime tani me ty (Ernesto Iannuzzi - Aleksander Paloli) Pina Luzzi and Ernesto Iannuzzi XXXI - 2012 Qyteti The city (Rolan Guli - Roland Guli) Ketlin Pjalmi XXXII - 2013 Me duart tek ari With hands in gold (Demetrio Di MartinoLorenzo Gabriele, Demetrio Liguori - Adriano Minisci) - & The Demetri Di Motrat XXXIII - 2014 E shkoj njeter dit… Dhe kaloi nje dite tjeter - F.lli Scaravaglione. XXXIV - 2015 E nani sosën Dhe tani (Anna Carmela Pomillo –F.lli Scaravaglione) - Anna Carmela Pomillo. XXXV - 2016 Sondeshkoj u t 'ëndërra Mbrëmë të kam ëndërruar (Serafina Avato - Aleksander Paloli) - Serafina Avato, zëdhënësi: Giuseppe Bellucci XXXVI - 2017 Te kjo nat qet Në këtë natë të heshtur (Agostino Sofis - Fratelli Scaravaglione) COVER Moj e bukura More Maria Cristina Imbrogno XXXVII - 2018 EX - AEQUO Vem re Pay vëmendje (Ettore Marino- Giuseppe Ferraro - Cosimo Santo) Francesca Marzullo E veshur dritje Covered with light (Ettore Marino- Pierluigi Godino - Fabriziomela Santo) Kopile Pamela Giorgia Vita XXXVIII - 2019 Një ëndërr e këputur Një ëndërr e thyer (Adriano Solano - Luigi De Paola - Francesco Baffa - Giangiacomo Nicolai Marini) Adriano Solano and Luigi De Paola XXXIV - 2021 Ti je ti Tu sei tu sei tu -Aginoostzo ) Enzo Iovine Historia e Festivalit të Këngës

bottom of page