top of page

POLITIKA E KOKIMEVE (BE)  

 

1. Hyrje

Faqja jonë e internetit, www.festivalarbereshe.com (në tekstin e mëtejmë: "faqja e internetit") përdor cookie dhe teknologji të tjera të ngjashme (për lehtësi, të gjitha teknologjitë quhen "cookies"). Cookies vendosen gjithashtu nga palë të treta që ne kemi angazhuar. Në dokumentin e mëposhtëm ju informojmë për përdorimin e cookies në faqen tonë të internetit.

2. Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të thjeshtë të dërguar së bashku me faqet e kësaj faqeje dhe të ruajtura nga shfletuesi juaj në hard diskun e kompjuterit tuaj ose pajisje të tjera. Informacioni i mbledhur në to mund të kthehet në serverët tanë ose në serverët e palëve të treta gjatë vizitës së ardhshme.

3. Çfarë janë skriptet?

Një skript është një pjesë kodi që përdoret për ta bërë faqen tonë të funksionojë siç duhet dhe në mënyrë interaktive. Ky kod funksionon në serverët tanë ose në pajisjen tuaj.

4. Çfarë është një web beacon?

Një fener në internet (ose etiketë pixel) është një pjesë e vogël, e padukshme e tekstit ose imazhit në një faqe interneti që përdoret për të gjurmuar trafikun e faqes në internet. Për ta bërë këtë, të dhëna të ndryshme rreth jush ruhen duke përdorur beacons në internet.

5. Biskota

5.1 Cookie teknike ose funksionale

Disa cookie sigurojnë funksionimin e duhur të faqes dhe që preferencat tuaja të përdoruesit të mbeten të vlefshme. Duke vendosur cookie funksionale, ne e bëjmë më të lehtë për ju që të vizitoni faqen tonë të internetit. Në këtë mënyrë ju nuk keni nevojë të vendosni në mënyrë të përsëritur të njëjtin informacion kur vizitoni faqen tonë të internetit, për shembull, artikulli qëndron në karrocën tuaj derisa të keni paguar. Ne mund t'i vendosim këto cookie pa pëlqimin tuaj.

5.2 Kuki statistikore

Ne përdorim cookie statistikore për të optimizuar përvojën e uebsajtit për përdoruesit tanë. Me këto cookie statistikore ne marrim njohuri për përdorimin e faqes sonë të internetit. Ne kërkojmë lejen tuaj për të vendosur cookie statistikore

5.3 Cookies marketingu / gjurmimi

Cookie-t e marketingut/gjurmimit janë cookie ose çdo formë tjetër e ruajtjes lokale, të përdorura për të krijuar profile të përdoruesve për të shfaqur reklama ose për të gjurmuar përdoruesin në këtë faqe interneti ose në faqe të ndryshme interneti për qëllime të ngjashme marketingu.

5.4 Butonat e mediave sociale

Në faqen tonë ne kemi përfshirë butona për të promovuar faqet e internetit (p.sh. "like", "pin") ose për të ndarë (p.sh. "tweet") në rrjetet sociale si p.sh. Këta butona punojnë duke përdorur pjesë të kodit që vijnë nga vetvetja. Ky kod vendos kuki. Këta butona të mediave sociale gjithashtu mund të ruajnë dhe përpunojnë informacione të caktuara, kështu që mund t'ju shfaqet një reklamë e personalizuar.

Lexoni politikën e privatësisë së këtyre rrjeteve sociale (të cilat mund të ndryshojnë rregullisht) për të ditur se çfarë bëjnë ata me të dhënat tuaja (personale) që përpunojnë duke përdorur këto cookie. Të dhënat e marra janë anonime sa më shumë që të jetë e mundur. ndodhen në Shtetet e Bashkuara.

7. Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat personale

- Ju keni të drejtat e mëposhtme në lidhje me të dhënat tuaja personale:

  • - Ju keni të drejtë të dini se kur nevojiten të dhënat tuaja personale, çfarë ndodh me to, për sa kohë do të ruhen.

  • - E drejta e aksesit: ju keni të drejtë të aksesoni të dhënat tuaja personale për të cilat ne jemi në dijeni.

  • - E drejta e korrigjimit: ju keni të drejtë të plotësoni, korrigjoni, fshini ose bllokoni të dhënat tuaja personale kur të dëshironi.

  • - Nëse na jepni pëlqimin për të përpunuar të dhënat tuaja, ju keni të drejtë të tërhiqni këtë pëlqim dhe të fshini të dhënat tuaja personale.

  • - E drejta për të transferuar të dhënat tuaja: ju keni të drejtë të kërkoni të gjitha të dhënat tuaja nga kontrolluesi dhe t'i transferoni të gjitha te një kontrollues tjetër.

  • - E drejta për të kundërshtuar: ju keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e të dhënave tuaja. Ne do ta respektojmë këtë zgjedhje, përveç nëse ka një bazë të vlefshme për t'u marrë me to.

 

Për të ushtruar këto të drejta, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni. Ju lutemi referojuni detajeve të kontaktit në fund të kësaj Politike të Cookies. Nëse keni një ankesë për mënyrën se si i trajtojmë të dhënat tuaja, ne do të dëshironim të dëgjonim nga ju, por ju gjithashtu keni të drejtë të bëni një ankesë tek autoriteti mbikëqyrës (Autoriteti i Mbrojtjes së të Dhënave).

8. Aktivizo / çaktivizo dhe fshi cookie-t

Ju mund të përdorni shfletuesin tuaj për të fshirë automatikisht ose manualisht cookies. Është gjithashtu e mundur të specifikohet se disa cookie nuk mund të vendosen. Një tjetër mundësi është të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit në mënyrë që të merrni një mesazh sa herë që vendoset një cookie. Për më shumë informacion mbi këto opsione, shihni udhëzimet në seksionin Ndihmë të shfletuesit tuaj.

Mos harroni se faqja jonë mund të mos funksionojë siç duhet nëse të gjitha cookies janë të çaktivizuara. Nëse i fshini cookies në shfletuesin tuaj, ato do të ruhen përsëri pas lejes tuaj kur të vizitoni sërish faqen tonë.

9. Detajet e kontaktit

Për pyetje dhe/ose komente në lidhje me Politikën e Cookies dhe këtë deklaratë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme të kontaktit:

KOMUNA E SAN DEMETRIO CORONE 

Via Domenico Mauro, 69  - San Demetrio Corone (CS)

bottom of page